Skip to main content
21. maj 2024

Styrk din krop med efterfødselstræning hos Studio Strong

Når man byder en lille ny velkommen til verden, bliver hverdagen vendt på hovedet, og det kan være svært at finde tid til at træne. EMS er din løsning!

Af: Nete Hjort Ploug | Foto: Studio Strong

Efter at have båret et barn i maven i ni måneder og budt det velkommen til verden, har kroppen gennemgået en kæmpe proces. Kroppen føles anderledes, har været presset og er træt. Det kan være svært at overskue og prioritere sig selv og sin efterfødselstræning, når både krop og liv er forandret.

Det er dog vigtigt at få trænet din krop efter en graviditet, og heldigvis kan du nemt og effektivt træne hele kroppen med EMS hos Studio Strong. På kun tyve minutter får du styrket hele din krop, når du vælger træningsformen EMS (Elektrisk Muskelstimulering). 

Plads til dig og dit barn 

Tag endelig din lille med hos Studio Strong, der liger i et roligt villakvarter på Dalagervej 149 i Horsens. Dit barn kan være med indenfor eller få en lille lur i haven, mens du styrker dine muskler og får fornyet energi. 

Få hjælp af dygtige Michella, der ejer klinikken. Hun vil guide dig og skræddersy dit forløb, så du på den rette måde for dig, får genopbygget din krop og styrke.  

Læs meget mere om EMS-træning hos Studio Strong på deres hjemmeside.