Skip to main content

Studio Strong

Træn smartere hos Studio Strong i Horsens, hvor de tilbyder den effektive træningsform EMS, der reducerer fedtprocenten samtidig med, at muskelmassen øges.

Annoncørbetalt Indhold

Effektiv Muskulær Stimulation (EMS) er en banebrydende træningsform, der via elektrisk stimulation af muskler effektivt hjælper dig mod en sundere krop. 

EMS-træning giver dig mulighed for at træne hele din krop på én gang. De elektriske impulser kan nemlig aktivere selv meget svære muskelgrupper. 

Mænd og kvinder i alle aldre kan dyrke EMS. Man skal dog være fyldt 18 år. 

Skræddersyet træning for alle 

Hos Studio Strong hjælper de dig med at finde den helt rette træning eller behandling for dig. EMS-træning kan nemlig bruges til en række af formål, der alle øger kroppens funktionalitet.  

Træningsformen er yderst effektiv: Bare 20 minutter af denne træning svarer til 90 minutters intensiv træning. Derfor er EMS-træningsformen ideel i en travl hverdag, men også for personer, der har skader eller smerter, da man ved træningen ikke risikerer at overbelaste muskler og led. Derudover er træningen en god måde at genoptræne kroppen på. 

Du kan booke en prøvetime, hvor du kan føle, hvordan det er at have en EMS-dragt på. Sammen taler I om, hvordan din livsstil er nu, og hvad du ønsker for fremtiden, for at de kan lave et behandlingsprogram, der passer til netop dig. Book din prøvetime her.

Bækkenbundstræning for både mænd og kvinder 

Studio Strong råder over en såkaldt “Pelvic Chair, der via magnetisk stimulation effektivt styrker bækkenbunden. Behandlingen er ideel til både mænd og kvinder, der ønsker at mindske gener relateret hertil.

Afstress din krop med infrarød terapi

Afslut din behandling med en afslappende tur i Studio Strongs infrarøde sauna eller lad oplevelsen være din måde at gøre noget godt for dig selv på. Fordelene ved en infrarød sauna er, at strålerne trænger dybt ind i kroppen, hvor de kan forbedre både dit fysiske og psykiske velvære. Den infrarøde terapi kan nemlig både reducere stress, afgifte kroppen, mindske smerter samt øge stofskiftet og immunforsvaret.  

Du kan læse meget mere om Studio Strong og de behandlinger, de tilbyder på deres hjemmeside. 

Kontakt
AdresseDalagervej 149, 8700 Horsens