Skip to main content
7. maj 2024

Prøv EMS Makkertræning hos Studio Strong

Bliver du også mere motiveret til at træne, når du har en makker ved din side? Så prøv EMS Makkertræning hos Studio Strong i Horsens!

Af: Nete Hjort Ploug | Foto: Studio Strong

Som noget nyt tilbyder Studio Strong nu Makkertræning, så du sammen med en ven kan prøve den effektive træningsform EMS.

Fællesskab og fitness 

Det er bare sjovere at være to. Nyd hinandens selskab imens, at I gør noget godt for jeres kroppe. Hvis du ønsker at træne EMS med en ven, så skal du vælge “10 x makkertræning”, der giver ti træningssessioner á 20 minutter for to personer til bare 4400 kr. 

Det er selvfølgelig et krav, at I træner sammen. Klippekortet er personligt, men ejeren må gerne træne med forskellige personer. Det er obligatorisk at have det rette EMS-træningsundertøj på, som kan købes i studiet. 

EMS: en effektiv og skånsom træningsform

EMS er en træningsform, der både reducerer fedtprocenten og styrker din muskelmasse på samme tid. Træningen er yderst effektiv, da du får hjælp af den særlige EMS-træningsdragt, der giver elektriske impulser. Selvom du kan forvente gode resultater hurtigt, så er træningen nænsom ved kroppens led og derfor ideel, hvis du døjer med smerter eller skader.

Tag din bedste træningsmakker under armen og gå sammen en stærkere krop i møde!
Læs mere om EMS og book Makketræning på Studio Strongs hjemmeside.