Skip to main content
24. maj 2024

Få mest muligt ud af din træning med EMS hos Studio Strong

Du behøver ikke at bruge timevis i et proppet fitnesscenter for at opnå en stærk og tonet krop. Prøv EMS-træning hos Studio Strong, der er en innovativ og effektiv træningsform.

Af: Nete Hjort Ploug | Foto: Studio Strong

Hvis du er træt af lange og kedelige træningspas, der alligevel ikke giver dig de resultater, du ønsker, så prøv EMS-træning hos Studio Strong i Horsens. Studio Strong hjælper dig med at få mest muligt ud af din træning. 

EMS-træning: effektiv og målrettet træning på kort tid  

EMS (elektrisk muskelstimulation) er en innovativ træningsmetode, der via elektriske impulser aktiverer selv svære muskelgrupper, der er besværlige at nå ved almindelig styrketræning.  

Dette giver en række fordele sammenlignet med traditionel træning: 

Effektivt og tidsbesparende: EMS aktiverer flere muskelgrupper samtidigt, hvilket resulterer i en kortere og mere effektiv træning. Faktisk kan du nå samme resultater på den halve tid sammenlignet med almindelig styrketræning. 

Målrettet og skånsom: EMS har også den fordel, at du via den særlige EMS-træningsdragt kan målrette impulserne til specifikke muskelgrupper. Derfor er EMS også særligt velegnet, hvis du har en skade, der skal have ro, men du ikke ønsker at skulle stoppe din træning. EMS-træningen justeres efter dine individuelle mål og behov. Derfor er EMS en god måde at genoptræne på, da træningsformen nænsomt styrker dine muskler. 

Individuelle mål og behov: EMS-træning er velegnet for alle over 18 år. Ligegyldigt dit niveau, så kan EMS være din løsning til at nå dine mål.  Hvad enten du ønsker at styrke din krop, tabe dig eller forbedre din kondition så prøv EMS-træning og mærk forskellen.  

Besøg Studio Strongs hjemmeside, hvor du kan læse meget mere om fordelene ved EMS samt booke en tid til en prøvetime.