Skip to main content
17. maj 2024

EMS: Din vej til hurtig genoptræning

Har en skade sat en stopper for din træning, eller døjer du med smerter i hverdagen? Så prøv EMS-træning hos Studio Strong, der er en effektiv vej til at blive genoptrænet.

Af: Nete Hjort Ploug | Foto: Studio Strong

Studio Strong hjælper dig med at komme dig over en skade med den effektive træningsform EMS. 

EMS (elektrisk muskelstimulation) har mange fordele, og en af dem er, at EMS-træning kan hjælpe dig med at mindske smerter i kroppen og blive genoptrænet efter en skade.

Faktisk udspringer træningsformen fra fysioterapien og er oprindeligt udviklet til genoptræning. Mange sundhedsprofessionelle inkluderer faktisk EMS-træning som en del af en fysioterapibehandling, da den forbedrer effekten af genoptræningsøvelser. 

EMS som genoptræning

Træningen styrker nænsomt dine muskler uden, at de lider overlast. Selv de helt bagvedliggende muskelgrupper kan blive aktiveret under EMS, så muskelmassen bevares uden risiko for, at dine led overbelastes. Da EMS hjælper med at øge blodcirkulationen, fremmes helingen samtidig med, at betændelse omkring skaden reduceres. Træningen er også ideel til at forebygge skader.  

Som altid, når du booker en tid hos Studio Strong, bliver du vejledt grundigt i træningen, så du får det bedste udbytte. EMS-dragten tilpasses til dig og dine individuelle behov. Der bliver således taget højde for dine eventuelle skader, når du træner EMS hos Studio Strong på Dalagervej 149 i Horsens.  

Besøg Studio Strongs hjemmeside og bliv klogere på EMS og de mange fordele ved træningsformen. Her kan du også booke en session.