Skip to main content
20. marts 2024

Zleep Hotels inviterede på champagne og live-musik til åbningsfest i Horsens

Fredag eftermiddag stod i fejringens tegn, da Zleep Hotel Horsens slog dørene op for gæster, samarbejdspartnere og leverandører fra nær og fjern til åbningsfest.

Af: Zleep Hotels A/S | Foto: Ritzau / Zleep Hotels A/S
PRESSEMEDDELELSE

Hvilken start på weekenden. Zleep Hotel Horsens åbnede dørene til officiel åbningsfest fredag d. 15. marts kl. 13.00 for eksisterende og fremtidige samarbejspartnere. Og hvilken åbningsfest det var.

Med goodiebags til de første 100 ankomne, live jazzmusik, champagne, lette frokostanretninger fra Café Gnist og en tale fra Zleep Hotels administrerende direktør, Peter Haaber efterfulgt af klip af rødt bånd – var dagen intet mindre end en succes.

’Førhen har vi blæret os med Vejle – nu blærer vi os med Horsens’  var de ord, Peter Haaber indledte med i sin velkomsttale til åbningsfesten af Zleep Hotel Horsens og supplerer efterfølgende;

Jeg er meget tilfreds med fremmødet i dag til vores officielle åbning – og samtidig utrolig stolt af hvad vi har formået at skabe på meget kort tid. Fra vi satte første underskrift er der kun gået 1 år og 10 måneder til vi har haft et hotel i drift – og hele processen har været spændende at følge med i.

Med rundvisninger af 150+ leisure gæster – og nuværende og fremtidige firmakunder kan Zleep Hotel Horsens kun håbe på nogle travle måneder.

Dér hvor Zleep Hotel Horsens skiller sig ud fra andre hoteller i området er, at der udover familieværelser og standard double værelser bliver tilbudt små dobbeltværelser med en seng på 140×200 cm, som er perfekt til den solo-rejsende eller til to personer, der ikke har behov for en stor seng at slange sig i.

Næste åbningsarrangement i Zleep Hotel kæden finder sted på det nyåbnede hotel i Hillerød fredag d. 12. april.