Skip to main content

Fit&Sund Horsens

Hos Fit&Sund Horsens finder du mere end bare et træningscenter. Her har de en helhedsorienteret tilgang til dig, din sundhed og din træning.

Annoncørbetalt Indhold

Fit&Sund Horsens er dit lokale fitness-og sundhedshus. Her har de fokus på sundhed, nærvær og viden, og derfor får du her hjælp til at forbedre hele din krops sundhed. Med et kompetent trænings- og sundhedsfagligt team kan du få personlig vejledning uanset din alder, baggrund eller trænings- og sundhedstilstand.

Holdet bag Fit&Sund Horsens består af både personlige trænere, diætister og fysioterapeuter, ligesom de har tilknyttet bl.a. massører, psykologer, zoneterapeuter og fodterapeuter. Det er derfor et komplet sundhedshus, der sætter fokus på hele din sundhed.

De arbejder alle sammen mod det mål at give dig inspiration og motivation til at opretholde en sund livsstil, der giver dig både livskvalitet, velvære og overskud.

Fit&Sund Horsens dækker over fire forskellige afdelinger i byen; Dagnæs, Torsted, Centrum og Nord. De tilbyder mere end 8000 m2 med topmoderne fitness og har byens største holdplan. Hos dem kan du derfor tage hold i alt fra seniortræning, yoga og zumba til reformer, rawfit og meget, meget mere.

De har desuden tilpasset deres medlemskaber, så der er et til enhver pengepung og behov.

Du kan finde Fit&Sund Horsens i de fire nedenstående centrer:

Centrum:
Høegh Guldbergs Gade 36B
8700 Horsens
Dagnæs:
Strandkærvej 87
8700 Horsens
Nord:
Langmarksvej 34
8700 Horsens
Torsted:
Torstedalle 90
8700 Horsens