Skip to main content

Horsens Lift

Hos Horsens Lift har de mere end 30 års erfaring med levering og instruktion i brugen af lifte, og de kan også hjælpe dig med at løfte opgaven.

Annoncørbetalt Indhold

Når en stige eller et stillads ikke er godt nok, kan en lift være den bedste løsning. Uanset om du repræsenterer en virksomhed, er entreprenør eller privatperson, kan Horsens Lift hjælpe dig med at finde den ideelle lift til din specifikke opgave.

Hos Horsens Lift råder de over hele 300-320 lifte, der kan håndtere arbejdshøjder fra 8 til 43 meter. Med det store udvalg er de i stand til at levere lifte til enhver opgave, og de tilbyder sågar dag-til-dag-bestillinger samt ekspreslevering til kunder på Fyn og i Jylland.

Deres udvalg omfatter:

  • bomlifte
  • bæltelifte
  • knækarmslifte
  • saxlifte
  • trailerlifte
  • teleskoplæssere
  • mastelifte

Uanset om du har behov for lifte til indendørs eller udendørs brug, til store eller små opgaver, kan Horsens Lift imødekomme dine behov. Bemærk desuden, at hele deres omfattende sortiment er klimavenligt med batteridrevne motorere.

Kvalitetssikrede lifte til gode priser

Når du lejer en lift hos Horsens Lift, er du sikret høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris. De lægger stor vægt på sikkerhed og funktionalitet, og alle deres lifte gennemgår årligt grundige eftersyn på deres værksteder. Teknologisk Institut udfører hertil ekstern kontrol af eftersyn og reparationer.

Deres dedikerede chauffører sørger desuden altid for at give dig en grundig introduktion og instruktion i brugen af liften, så du føler dig tryg og fortrolig med maskinen, før du påbegynder dit arbejde.

Hvis du har spørgsmål om valg af den rigtige lift eller ønsker et konkret tilbud, så kontakt Horsens Lift.