Skip to main content
HORSENS

VIRKSOMHEDER I HORSENS

Herunder kan du finde et stort udvalg af Horsens’ virksomheder

HORSENS driftige erhvervsliv

I Horsens finder du et mangfoldigt udvalg af virksomheder, der bidrager til områdets økonomiske trivsel og dynamik. Horsens erhvervsliv spænder bredt fra små lokale iværksættere og specialforretninger til større industrielle spillere, og tager du en tur ned gennem midtbyen i Horsens, møder du alt, hvad shopping-hjertet begærer.

Attraktiv erhvervsby

Horsens’ praktiske placering som handels- og transportknudepunkt har desuden gjort det til et attraktivt sted at etablere sig for både lokale og internationale virksomheder. Derfor trives Horsens’ erhvervsliv på bedste vis, og du finder næsten lige så mange muligheder her som i de større byer.

Horsens’ virksomheder spiller dog ikke kun en afgørende økonomisk rolle, men er også med til at styrke samhørigheden i lokalsamfundet. De bidrager til skabelsen af arbejdspladser, støtter lokale velgørende formål samt faciliterer og deltager i fællesskabende events til glæde for både kommunens borgere og gæster fra nær og fjern.

Følg med i nyt fra Horsens’ virksomheder

På LokalNyt Horsens kan du blive meget klogere på de enkelte virksomheder og følge med i de nyeste tiltag i den spændende by.

Vil du gerne opdateres, når tøjforretningerne holder lagersalg, når din bilforhandler flytter i nye lokaler, eller når en af de store virksomheder fejrer deres jubilæum? Så finder du det lige her på siden!

Hos LokalNyt Horsens sørger vi for at informere dig om store og små nyheder fra byens mange driftige virksomheder, ligesom vi samler interessante begivenheder, ledige stillinger, skarpe tilbud og meget andet på ét og samme sted.

Find den virksomhed, du leder efter

Derudover fungerer LokalNyt Horsens som en praktisk oversigt til dig, der leder efter en specifik virksomhed eller service i byen. Uanset om du søger en pålidelig håndværker, en lokal forretning, et lækkert spisested eller en tjeneste, kan LokalNyt Horsens hjælpe dig med at finde netop det, du leder efter.

Men LokalNyt Horsens går ud over blot at være en informationskilde. Det er en platform, der forbinder virksomheder, beboere og besøgende på tværs af Horsens. Ved at udbrede kendskabet til virksomhedernes aktiviteter bidrager platformen til at skabe en sammenhængende og informeret by.

Så gå på opdagelse her på siden, eller følg os på Facebook, Instagram og LinkedIn, hvor vi løbende opdaterer med relevante nyheder og historier fra din by.

Start din søgning