Skip to main content

VELFAC

Hos VELFAC arbejder de for at give dig et bedre hjem med nye vinduer og døre. De fremstiller unikke vindues- og facadesystemer.

Annoncørbetalt Indhold

Hvordan får du mere liv, lys og luft i din bolig? Du kan starte med kvalitetsvinduer.

VELFAC stræber efter at forbedre dit hjem med nye vinduer og døre. De specialiserer sig i fremstilling af unikke vindues- og facadesystemer til en række europæiske markeder..

Bæredygtighed er en kerneværdi

Et centralt fokusområde for VELFAC i produktionen af vinduer og døre er bæredygtighed. Hele 93% af komponenterne i et VELFAC vindue kan genanvendes. Når du investerer i et vindue her, får du derfor et produkt, der er optimeret til genanvendelse, når det ikke længere skal fungere som vindue i dit hjem. Det er dog værd at bemærke, at VELFAC foretager omfattende tests og produktudvikling for at sikre lang holdbarhed. Derfor tilbyder de en 10-årig garanti på deres nye træ/alu vinduer og døre samt en 5-årig garanti på trævinduer og pladedøre.

Få overblik over priser og modeller

Når man skal købe nye vinduer og døre til sin bolig, er det ofte en stor beslutning, der kræver mange overvejelser. På VELFAC’s hjemmeside kan du få en prisoversigt og se eksempler på renoverede boliger, hvor VELFAC vinduer og døre er blevet brugt. Dette kan give dig en indikation af prislejet.

Hvis du gerne vil se VELFAC’s vinduer og døre i virkeligheden, har du mulighed for at booke et besøg i en af deres udstillinger via deres hjemmeside. Her kan du få en rundvisning med en VELFAC-rådgiver, der kan vejlede dig i forhold til dit vinduesprojekt.

 

Kontakt
AdresseBygholm Søpark 23 , 8700 Horsens