Skip to main content

Horsens Lift

Mangler du eller din virksomhed en lift? Så kan Horsens Lift, som har 30 års erfaring med levering og instruering i lifte, med garanti give dig et løft.

Annoncørbetalt Indhold

Har du en arbejdsopgave, som er for stor til, at det kan gøres med en stige, eller kan der ikke opstilles et stillads? Så er benyttelsen af en lift ofte nemmere, sikrere og mere effektiv. Horsens Lift startede i 1993 og har gennem 30 år udlejet lifte til entreprenører, håndværkere, virksomheder og private i hele Jylland og på Fyn.

Over 300 lifte

Horsens Lift har altid 300-320 lifte på lager, som kan løse arbejdsopgaver i arbejdshøjder fra 8-43 meter. Om det er uden- eller indendørs, store opgaver som tagkonstruktion eller mindre opgaver som udskiftning af elpærer og brandsensorer, så kan Horsens Lift give en hånd. De er eksperter i dag til dag-bestillinger og liftudlejning, der kræver ekspreslevering.

De lifte som Horsens Lift tilbyder er:

  • Bomlifte
  • Bæltelifte
  • Knækarmslifte
  • Saxlifte
  • Trailerlifte
  • Teleskoplæssere
  • Mastelifte

Uanset hvilken lift du ønsker at leje, så giver chaufføren altid en introduktion til liften og en instruktion i dens funktioner, så du er fortrolig med liften, inden han kører igen.

Høj kvalitet, lav pris

Sikkerhed, funktionalitet og den gode oplevelse er afgørende for Horsens Lift. Der er stor fokus på omhyggelig vedligeholdelse og sikkerhed. Hvert år gennemgår alle lifte et dybdegående eftersyn på værksteder, og der er ligeledes en ekstern kontrol af de udførte eftersyn og reparationer, hvilket Teknologisk Institut står for. Horsens Lift kan derfor garantere alle kunder komplet sikkerhed og driftseffektivitet. Horsens Lift tilbyder altid den højeste kvalitet og gode og sikre produkter til en billig pris. Deres sortiment er også klimavenligt, da alle deres lifte er batteridrevne. Sikkerhedsbælter er også inkluderet ved leje af lift.

Har du spørgsmål, angående hvilken lift du skal bruge, eller ønsker du et konkret tilbud? Så kan du kontakte Horsens Lift på e-mail: post@horsenslift.dk eller på tlf.: 75 60 19 69.

Kontakt
AdresseStrib Landevej 108, 5500 Middelfart