Skip to main content
28. maj 2024

Vidner efterlyses til hændelse begået på Vestergade i Horsens

Sydøstjyllands Politi var i går til stede i og omkring en skole på Fussingvej i Horsens. Baggrunden for det var en voldssag, som blev begået ved Netto på Vestergade i Horsens. Vidner til denne hændelse efterlyses nu.

Af: Sydøstjyllands Politi | Foto: Politiet
PRESSEMEDDELELSE

Sydøstjyllands Politi modtog omkring kl. 11.30 en anmeldelse om et slagsmål mellem nogle personer på Vestergade i Horsens. En ung mand på 17 år var efter det oplyste blevet ramt af et knytnæveslag og var også blevet truet med en kniv. En 14-årig dreng var ligeledes blev truet. Da politiet nåede frem var parterne forsvundet, og oplysninger på stedet berettede om, at de skulle være løbet ind på en nærliggende skole.

Når vi modtager en anmeldelse som denne, hvor gerningspersoner, der eventuelt måtte være i besiddelse af en kniv, er til stede på en skole, så tager vi det alvorligt, udtaler vicepolitiinspektør Finn Ellesgaard fra Sydøstjyllands Politi og fortsætter:

Derfor blev flere politifolk sendt til skolen for at undersøge det nærmere og for at få fat i gerningspersonerne. Det lykkedes os ikke at finde frem til dem, og der er intet, der på nuværende tidspunkt peger på, at gerningspersonerne i forbindelse med hændelsen på Vestergade havde været til stede på skolen.

Det er politiets opfattelse, at der er tale om en isoleret hændelse mellem en gruppe af unge mennesker, som kender hinanden i forvejen. Hvad der måtte foreligge af motiv til hændelsen, er en af de ting, som den nu verserende efterforskning skal afdække.

Det er uden tvivl utrygt for personale, elever og forældre at høre om en sådan hændelse, og af den grund har Sydøstjyllands Politi også været i dialog med skolen, ligesom politikredsen i eftermiddag også vil være til stede med den mobile politistation ved Netto på Vestergade, udtaler Finn Ellesgaard og tilføjer:

Her vil der være mulighed for at tale med de tilstedeværende betjente, og eventuelle vidner vil også kunne dele deres oplysninger.

Efterlysning af vidner

Sydøstjyllands Politi efterlyser vidner til den pågældende hændelse på Vestergade i Horsens og ønsker også andre oplysninger, som kan føre til en opklaring af sagen.

Var du vidne til hændelsen, og har du endnu ikke fortalt politiet om det, så kontakt Sydøstjyllands Politi via 1-1-4. Har du øvrige oplysninger, der kan hjælpe politiet med at opklare sagen, så vil politiet også meget gerne høre fra dig.

Sydøstjyllands Politi takker for hjælpen på forhånd.