Skip to main content
29. april 2024

Sydøstjyllands Politi undersøger dødsfald i Hvirring

I går søndag den 28. april 2024 kl. ca. 09.45 modtog Sydøstjyllands Politi en anmeldelse om en 44-årig bevidstløs mand på en adresse i byen Hvirring ved Horsens. Manden havde flere skader på sin krop, og han er siden afgået ved døden.

Af: Sydøstjyllands Politi | Foto: Sydøstjyllands Politi

På grund af omstændighederne blev der rutinemæssigt iværksat efterforskning med henblik på at afdække, om der måtte ligge en forbrydelse bag mandens tilstand og siden dødsfald. Derfor blev der tilkaldt bl.a tekniske efterforskere og hundeførere. De nævnte har alle gennemført undersøgelser på og omkring adressen.

På baggrund af de indledende undersøgelser har politiet ikke fundet grundlag for at fastlægge, at der er sket en forbrydelse, men yderligere undersøgelser, og en obduktion af afdøde skal medvirke til at afdække dette.

Det er ikke muligt at oplyse, hvornår et resultat af obduktionen foreligger, og det kan heller ikke på nuværende tidspunkt oplyses, om konklusionen vil kunne deles med offentligheden på dette stadie af undersøgelsen.

I forbindelse med hændelsen blev der i går anholdt en 44-årig mand på den pågældende adresse i Hvirring. Han er siden blevet løsladt.

Sydøstjyllands Politi har på nuværende tidspunkt ikke flere oplysninger i sagen, der kan deles med offentligheden.

Den 44-årige mands pårørende er blevet underrettet.