Skip to main content
12. juni 2024

Styrk dine medarbejdere med en firmaaftale hos Studio Strong

Pas godt på dine medarbejderes mentale og fysiske ve og vel med en firmaaftale hos Studio Strong i Horsens, der tilbyder forskellige behandlings- og træningsmuligheder.

Af: Nete Hjort Ploug | Foto: Studio Strong

Glade medarbejdere giver et positivt arbejdsmiljø, hvilket motiverer til at dine ansatte kan og vil yde deres bedste for virksomheden og på arbejdspladsen. Men arbejdsopgaver kan tære på både kroppen og hovedets velvære, og derfor kan det være en god idé at tilbyde dine ansatte mulighed for at gøre noget ved det. Denne mulighed tilbyder Studio Strong gennem deres mulighed for at lave en firmaaftale.

Hos fitness- og velværestudiet Studio Strong kan dine ansatte både styrke kroppen med energigivende EMS-træning eller få den afslappende infrarød saunabehandling, der gavner efter en dag med hårdt fysisk arbejde.

Øg dine ansattes velvære og trivsel 

Det er en god idé at få aktiveret kroppen, hvis arbejdsdagen går med stillesiddende arbejdsopgaver foran en computer. EMS-træning er en effektiv motionsform, der kan tilpasses alle niveauer og behov. Derudover virker træningen smertelindrende som følge af overbelastning eller stillesiddende arbejde. Via elektriske impulser stimuleres musklerne og øger udbyttet af træningstiden, der kan være knap i hverdagen.

En anden mulighed er infrarød saunabehandling. Fordelene ved en denne behandling er, at strålerne trænger dybt ind i kroppen, hvor de kan forbedre både det fysiske og psykiske velvære. Den infrarøde terapi kan reducere stress, afgifte kroppen, mindske smerter og styrke immunforsvaret.  

Hvad enten du er virksomhedsejer, laver foreningsarbejde eller er medlem af en klub, så tag kontakt til Studio Strong på Dalagervej 149 ved at sende en mail til info@ems-studiostrong.dk eller ringe på telefon 31 53 71 11 for at høre mere om jeres muligheder for en firmaaftale. Det kan aftales, at Studio Strong kommer ud til jer og udfører træningen på jeres arbejdsplads.

Læs mere om firmaaftaler på Studio Strongs hjemmeside.