Skip to main content
3. juli 2024

Studio Strong går forrest igen: Prøv den prisvindende EM Shaper Face-behandling

Som en af de første i Jylland kan Studio Strong nu tilbyde den prisvindende ansigtsbehandling med den revolutionerende EM Shaper Face-maskine!

Af: Nete Hjort Ploug | Foto: Studio Strong

At få rynker er en del af livet, men hvis du ikke bryder dig om dine aldringstegn, så kan du helt uden kirurgisk indgreb, nåle og bedøvelse mindske dem.

Ansigtsløft uden kirurgi  

Hos Studio Strong, der er kendt for at tilbyde EMS-kropstræning, kan du nu også opleve goderne ved EMS (elektrisk muskelstimulation) i ansigtet.  Den prisvindende EMS-maskine til ansigtet, EM Shaper Face, stimulerer produktionen af kollagen og elastin samtidig med, at den aktiverer ansigtsmuskulaturen under behandlingen. Begge dele har en mindskende effekt på rynker og andre aldringstegn samt forbedrer ansigtets definition.

Studio Strongs mål er at levere et naturligt ansigtsløft gennem et forløb på 5 behandlinger. En session varer kun tyv minutter med EM Shaper Face plus efterfølgende 10 minutters LED-lysterapi, der stimulerer hudens fornyelse yderligere. Efter behandlingen kan du fortsætte med dagens gøremål.

Læs mere om behandlingen på hjemmesiden, hvor du også kan booke din første tid til en god pris.

Du finder Studio Strong på Dalagervej 149 i Horsens.

Kilde: Studio Strong