Skip to main content
HORSENS

OPLEVELSER I HORSENS

Herunder kan du finde et stort udvalg af spændende oplevelser, som du skal opleve – uanset om du er turist eller bosiddende i Horsens.

Thumbnail

HVAD SKAL DU OPLEVE I HORSENS?

Horsens byder på en bred vifte af oplevelser, der appellerer til både lokalbefolkningen og besøgende. Uanset om du er på udkig efter sjove fritidsaktiviteter, turistattraktioner, kulturoplevelser, naturskønne destinationer eller andre spændende oplevelser, har Horsens noget for dig.

Byen kombinerer charmen fra sin historiske arv med nutidens dynamik, og her er altid noget nyt at udforske.

Aktiviteter for alle

Leder du efter en mulighed for at være aktiv i Horsens, er der nok at vælge i mellem.

Tag for eksempel en tur til skønne Nørrestrand, der byder på en flot natur. Her finder du velegnede stier til både cykel-, vandre- og løbeture foruden et rigt dyreliv med alverdens fugle og vilde heste, der går frit på et større areal.

Nær centrum er der også god mulighed for at få en naturoplevelse. Her er det oplagt at besøge Bygholm Park, hvor du finder imponerende gamle træer, adskillige små søer og græsarealer.

Historie og kultur

Turistattraktionerne i Horsens er en fascinerende blanding af historie og kultur. Besøg det imponerende centrum, der byder på hyggelige gader og ikonisk arkitektur.

For kunstelskerne er Horsens Kunstmuseum et besøg værd. Her kan du opleve dansk billedkunst, der udfolder sig gennem udstillinger med hovedvægt på perioden efter 1900-tallet – hovedsageligt eksperimenterende kunst efter 1980.

Er du nysgerrig på områdets historie, skal du lægge vejen forbi Museum Horsens, hvor du kan bliver klogere på byens spændende fortid. 

Horsens har desuden et levende fællesskab, så du jævnligt kan deltage i byfester, festivaler og andre sjove og interessante arrangementer med musik, kultur, underholdning og meget mere.

Men det er ikke det eneste, Horsens har at byde på. Tag f.eks. på en kulinarisk rejse og udforsk byens restauranter og caféer, der serverer alt fra lokale specialiteter til internationale retter.

Find din næste oplevelse på LokalNyt Horsens

Hos LokalNyt Horsens holder vi dig opdateret på alle de spændende oplevelser, der er at finde i byen. Tag et kig på vores oversigt over attraktioner og sjove aktiviteter her på siden, eller følg med på vores sociale medier, hvor vi løbende orienterer dig om nyheder, begivenheder eller gode tilbud fra Horsens.

Med LokalNyt Horsens som din guide kan du navigere gennem byens mange facetter og opdage alt, hvad den har at tilbyde.

Start din søgning