Skip to main content
6. september 2023

Nybolig Horsens opruster inden for projektsalg

Med projektudviklingskonceptet Nybolig Development, går Nybolig nu målrettet ind i markedet for projektsalg.

Af: Isabella Ravn | Foto:

PRESSEMEDDELELSE FRA NYBOLIG

Med projektudviklingskonceptet Nybolig Development, går Nybolig nu målrettet ind i markedet for projektsalg. Karl Johan Pontoppidan fra Nybolig Horsens ser frem til at kunne tilbyde ejendomsudviklere og bygherrer med fokus på Østjylland, en mere fokuseret indsats.

Hos Nybolig Horsens har man igennem flere år rådgivet ejendomsudviklere og bygherrer om konceptualisering, udvikling og afsætning af projektboliger i Horsens og omegn. For at imødekomme stigende efterspørgsel på mæglernes rådgivningskompetencer, øger Nybolig imidlertid nu sit fokus markant på projektsalg og rådgivning. Det sker ved at samle alle Nyboligs aktiviteter på området under forretningsbenet Nybolig Development.

Stadig flere ejendomsudviklere og bygherrer har fået øjnene op for den værdi, som vores specialiserede projektmæglere kan tilføre deres projekter. Derfor opretter vi nu Nybolig Development som et selvstændigt forretningsben. Det skal give endnu flere udviklere optimale betingelser for at ramme helt rigtigt med deres projekter fra starten, siger Tina Hedegaard, der er forretningsdirektør i Nykredit Mægler, som er hovedkontor for Nybolig.

I den forbindelse åbner Nybolig Horsens nu sit eget dedikerede projektsalgskontor, Nybolig Development Pontoppidan & Nairn, der er specialiseret i markedet for projektejendomme med fokus på projektsalg og udlejning. I spidsen for kontoret står ejendomsmæglerne Karl Johan Pontoppidan, Thomas Rosengren og Johan Nairn.

Udviklernes behov er ofte ret forskellige. Mens nogle for eksempel primært har behov for at få tryktestet deres idéer, har andre brug for hjælp til kontakten med de lokale myndigheder og sparring omkring alt fra lokalplaner og plantegninger til indretning og prissætning. Ifølge Karl Johan Pontoppidan har en tæt kontakt til køberne i markedet samtidig stor værdi, når boligerne skal sættes til salg eller lejes ud, hvilket alt sammen er med til at styrke det samlede projekt.

 

Vi har fulgt og understøttet boligmarkedet gennem de seneste 20 år, hvor projektbyggerier for alvor har taget fart. Med en stor berøringsflade i hele Østjylland kan vi derfor skabe stor værdi for vores kunders projekter. Vi kan være med hele vejen – lige fra sparring i opstartsfasen til afsætningen af et projekt, og jo tidligere vi kan komme ombord, desto større værdi har vi mulighed for at skabe, siger Karl Johan Pontoppidan.

Nybolig Development understøttes af Nykredit Mægler, og dækker hele landet med 16 specialiserede projektsalgsforretninger, der alle samarbejder tæt med lokale mæglere fra Nyboligs mere end 220 filialer. Læs mere om Nybolig Development Pontoppidan og Nairn her.