Skip to main content
3. juli 2023

Ny sundheds- og ældrechef på plads i Horsens Kommune

Maila Tandrup er ny sundheds- og ældrechef i Horsens Kommune, hvor hun afløser Charlotte Gjørup, der er blevet ældrechef i Odense Kommune.

Af: Viktor Bork | Foto:

PRESSEMEDDELELSE FRA HORSENS KOMMUNE

Maila Tandrup vender tilbage til Horsens efter syv år som omsorgschef i Viborg Kommune.

Maila Tandrup er ny sundheds- og ældrechef i Horsens Kommune, hvor hun afløser Charlotte Gjørup, der er blevet ældrechef i Odense Kommune.

Der er nu sat navn på Horsens Kommunes nye sundheds- og ældrechef. Det bliver 50-årige Maila Tandrup, der fra 7. august sætter sig i chefstolen med ansvaret for kommunens sundhedsfremme og ældrepleje.

Maila Tandrup kommer fra en stilling som omsorgschef i Viborg Kommune, hvor hun i syv år havde ansvaret for blandt andet 14 kommunale plejecentre, hjemmepleje, sygepleje og en række specialtilbud.

Hun er uddannet fysioterapeut og har efterfølgende taget forskellige lederuddannelser og en masteruddannelse i Business Psykologi. Hun har mange års ledelseserfaring fra både det private erhvervsliv og det offentlige – blandt andet var hun fra 2013 til 2016 HR-chef i Horsens Kommune.

– Jeg glæder mig meget til at vende tilbage til Horsens Kommune, og jeg ser frem til at stå i spidsen for et område, som arbejder målrettet med sundheds- og ældreområdet, og hvor fokus er på at skabe bæredygtige løsninger på tværs af områder og sektorer. Det er vigtigt for at kunne løse de udfordringer, kommunerne lige nu står overfor. Forebyggelse, sundhedsfremme og ny teknologi er væsentlige elementer i forhold til eksempelvis at løse de rekrutterings-udfordringer, vi står overfor på velfærdsområderne de kommende år, siger Maila Tandrup.

Maila Tandrup er bosiddende i Viborg med sin mand og to døtre.