Skip to main content
28. maj 2024

Ny behandling hos Studio Strong: Ansigtsløft uden kirurgi

Som en af de eneste i Danmark kan Studio Strong i Horsens snart tilbyde den revolutionerende og prisvindende skønhedsbehandling EMS Face.

Af: Nete Hjort Ploug | Foto: Studio Strong

Studio Strong supplerer nu deres tilbud med endnu en revolutionerende og effektiv behandling, EMS Face, der gennem elektriske impulser toner ansigtets muskler indefra. Det betyder, at du uden kirurgisk indgriben kan opnå et naturligt løft af dit ansigt, der mindsker tegn på aldring.

EMS Face – vejen til et tonet ansigt uden kirurgi og nåle

Gennem elektrisk stimulation og radiofrekvensteknologi kan du nu få et naturligt ansigtsløft helt uden kirurgi og nåle. Behandlingen forbedrer ansigtsmusklernes densitet og stimulerer produktionen af kollagen og elastin, der har indflydelse på ansigtets aldringstegn.

Behandlingen foregår ved, at der påsættes tre applikatorpuder på dig ansigt, der stimulerer dine ansigtsmuskler. Mange oplever, at behandlingen er beroligende og uden ubehag, hvor du mærker en varme brede sig og en pulserende fornemmelse. 

En session tager kun 20 minutter plus 10 minutters infrarød lysterapi. For maksimalt udbytte anbefaler Studio Strong et forløb med fem behandlinger, hvor du efter fire til seks uger vil kunne se det endelige resultat. Det betyder, at resultaterne ses gradvist og giver dig et naturligt udseende.

Book en behandling hos Studio Strong fra starten af juni 2024 på ems-studiostrong.dk, hvor du også kan læse meget mere om den nye behandling og Studio Strongs øvrige behandlinger og træningsforløb.