Skip to main content
7. juni 2024

Nu skal pølsevognen luftes: Lu Shao overtager køkken fra Leth Catering og starter eget firma

Leth Catering har for nyligt afstået en del af deres virksomhed til Lu Shao, som fremover vil drive køkkenet videre på Ove Jensens Allé i Horsens.

Af: Isabella Fuglsang | Foto: Leth Catering & GK Catering

Siden 1. april har Lu Shao været at finde i køkkenet på Ove Jensens Allé, hvorfra Connie og Peter Petersen fra Leth Catering i rigtig mange år har lavet velsmagende mad. Selvom køkkenet nu er kommet i nye hænder, vil der fortsat blive lavet de velkendte danske retter, som Leth Catering er kendt for.

De kendte smage består

Opskrifterne på de velkendte mormorretter er nemlig givet videre til Lu, som i forbindelse med købet har startet sit eget cateringfirma, GK Catering. Hos GK Catering, også kaldet Great Kitchen Catering, vil man fremover kunne bestille smørrebrød, mormormad, frokostordninger samt mad til små og store arrangementer.

Foruden danske klassikere som stjerneskud, tarteletter og frikadeller, planlægger Lu løbende at introducere velsmagende retter fra det asiatiske køkken.

Køkkenet skiftes ud med pølsevognen

Selvom der nu er nye kræfter at finde i køkkenet, fortsætter Leth Catering med at udleje deres pølsevogn til kunder over hele landet. Leth Catering vil også fortsat kunne bookes til at stå for catering til arrangementer som grillfester, hvor de blandt andet serverer helstegt pattegris.

Peter og Connie fra Leth Catering delte i februar årsagen til salget af en del af deres virksomhed:

Det er ikke fordi, at alderen er begyndt at trykke, men vi vil hellere holde op, mens alt er i den skønneste orden, end at vente til helbredet ikke vil mere. Madlavning, fester og gæster betyder enormt meget i vores liv, og det bliver altså bag disken i vores transportable pølsevogn, vi fremover vil få stillet vores trang til madlavning.

Med denne løsning ser fremtiden lys ud for både Leth Catering og GK Catering, som nu vil levere kvalitetsmad til hver deres kunder.

Skal du holde en fest eller et firmaarrangement? Så lad Connie stå for maden, og lej en pølsevogn hos Leth Catering. Foto: Leth Catering