Skip to main content
26. oktober 2023

Nu lukker ALDI på Sundvej: Spar op til 70 %

ALDI-butikken starter ophørsudsalg d. 3. november, og du kan spare op til 70 % i sidste åbningsuge.

Af: Rikke Hansen | Foto:

PRESSEMEDDELELSE FRA ALDI

ALDI-butikken på Sundvej nærmer sig sidste åbningsdag, og derfor holder de ophørsudsalg fra fredag den 3. november. Du kan spare op til 70 % i butikkens sidste åbningsuge.

ALDI har solgt størstedelen af sine danske butikker, 113 i alt, til REMA 1000, og er nu i gang med at afvikle butikkerne.

14 af de fynske og jyske ALDI-butikker lukker i uge 45 og overdrages herefter til REMA 1000. Det drejer sig om:

ALDI, Sundvej 109, Horsens
ALDI, Nørre alle 12, Assens
ALDI, Kochsgade 121, Odense C
ALDI, Odensevej 77, Middelfart
ALDI, Nyborgvej 99, Svendborg
ALDI, Erlev Bjerge 60, Haderslev
ALDI, Grundtvigs Plads 6, Sønderborg
ALDI, Askovvej 6a, Vejen
ALDI, Nørregade 100, Brørup
ALDI, Skolevænget 30, Ringkøbing
ALDI, Parallelvej 65, Hvide Sande
ALDI, Strevlinsvej 3, Fredericia
ALDI, Hjortsvangen 29, Give
ALDI, Chr. Bergs vej 2, Brande

Gør et kup fra fredag den 3. november

I butikkernes sidste åbningsuge vil der være store rabatter på alle varer i butikken med få undtagelser*. Det gælder både fødevarer og al nonfood, køkkenudstyr, værktøj, tøj og boligtekstiler.

Hvor længe tør du vente?

Ophørsudsalget starter fredag d. 3. november kl. 8.00 med 30 % rabat på alle varer i hele weekenden. Mandag og tirsdag er der halv pris på alt, og i butikkernes sidste åbningsdage onsdag og torsdag er der 70 % rabat, så længe lager haves. Butikkerne lukker, når der ikke er flere varer.

Der vil ikke være fuldt sortiment i butikkerne i den sidste uge, og tilbud fra ALDIs ugentlige tilbudsavis gælder ikke i butikker med ophørsudsalg. Rabatten fratrækkes ved kassen, og varer købt under ophørsudsalg kan ikke returneres.

Farvel og tak efter 46 år

ALDI åbnede den første danske butik i 1977 som den første discountkæde i Danmark. Men efter 46 år siger ALDI Danmark nu farvel.

Jeg vil gerne sende en stor tak til alle vores loyale kunder og en særlig tak til vores dedikerede og dygtige medarbejdere. Vi håber at se en masse kunder i butikken i de sidste dage, hvor man kan gøre en rigtig god handel med op til 70 % rabat på alle varer, siger adm. direktør i ALDI Danmark, Finn Tang.

15 danske ALDI-butikker er fortsat åbne efter uge 45. Se adresser og åbningstider for alle butikker her og læs mere om ophørsudsalget her.

*Der gives ikke rabat på tobak og modermælkserstatning. Der betales fuld pant på drikkevarer.