Skip to main content
18. januar 2024

LiveOplev kommer til Horsens med nye, mangfoldige oplevelser

Hos LiveOplev har de, i samarbejde med 12 lokationer rundt omkring i landet, lagt et stærkt program med shows og koncerter for alle aldre.

Af: Marie Daugbjerg | Foto:
Hos LiveOplev har de, i samarbejde med 12 lokationer rundt omkring i landet, lagt et stærkt program med shows og koncerter for alle aldre.

LiveOplev er en ny oplevelsesplatform, hvis formål er at skabe et endnu bedre oplevelsestilbud for danskerne. I det nye år vil de samarbejde med 12 forskellige lokationer, som står klar til at præsentere et mangfoldigt og festligt program af shows og events.

Du vil kunne opleve kunstnere fra ind- og udland, der præsenterer alt fra underholdende shows i børnehøjde, musikfester og hyldestkoncerter for alle de velkendte musikere.

I alt er der planlagt mere end 150 events fordelt over hele landet, og i februar offentliggøres yderligere 100 shows. Billetsalget til de første shows starter den 28. januar kl. 10.

Gode oplevelser hos Forum i Horsens

Også i Horsens kan du nyde godt af de mange arrangementer. Her vil Forum være værter for en lang række af LiveOplevs spændende initiativer. Se hvilke på LiveOplevs hjemmeside.

LiveOplev samarbejder med følgende lokationer: Forum Horsens, Gribskov Kultursal, Harmonien Haderslev, Boxen Holbæk, Nykøbing Falster Teater, Slagelse Teater, Svendborg Teater, Sønderborg Teater, Troldesalen Vejen, Thisted Teater. Flere spillesteder offentliggøres løbende.