Skip to main content
1. august 2023

Kun få pladser tilbage af Fit&Sunds Camps med start i august

Mangler du et ekstra skub for at komme i gang med træningen og nye, sunde vaner efter ferien? Så skal du med på en af Fit&Sunds Camps.

Af: Isabella Ravn | Foto:

Mangler du et ekstra skub for at komme i gang med træningen og nye, sunde vaner efter ferien? Så skal du med på en af Fit&Sunds Camps.

Hos Fit&Sund Horsens tilbyder de lukkede camps på otte uger, hvor du kan blive en del af et fedt træningsfællesskab og få sat skub i de sunde vaner. Det er et tilbud dig, der ønsker at smide de overflødige kilo, øge din kondition, få mere energi i hverdagen – eller bare være en del af et aktivt fællesskab.

Der er en camp for alle, både mænd og kvinder, nybegyndere og øvede, og der vil undervejs blive taget hensyn til individuelle behov og niveauer. Men skynd dig, for enkelte hold er snart fyldt op.

Du kan vælge imellem følgende camps:

Go’ Morgen Camp

Dette er en camp til dig, der gerne vil have træningen overstået om morgenen. Forløbet har fokus på effektiv træning og sund livsstil.

Tilmeld dig her.

Mama Camp

Er du på barsel, og vil du gerne i form med barnet ved din side, er her en oplagt mulighed. Campen har fokus på sunde vaner, god kost og træning, og der tages naturligvis højde for kroppens forskelligheder og udfordringer efter en fødsel.

Tilmeld dig her.

FitCamp

Her er der fokus på at opbygge en stærk og sund krop gennem effektiv træning og den rette kost. Undervejs vil der være tre workshops om kost og sunde vaner.

Tilmeld dig her.

MixCamp

Denne camp træner om aftenen og er præget af et stærkt sammenhold og en god stemning. En personlig træner tager jer igennem målrettet træning, ligesom deltagerne bliver klogere på kost og ernæring.

Tilmeld dig her.

Alle camps har træning to gange om ugen i de otte uger. I perioden får du medlemskab til Fit&Sund, så du derudover kan træne på egen hånd, lige så meget du vil. Du får desuden kropsanalyser med i prisen, så du kan måle den konkrete effekt af din nye livsstil.