Skip to main content
17. oktober 2023

Kirppu Horsens fejrer 3-års fødselsdag med en storslået fest!

Kirppu Loppesupermarked fejrer sin 3-års fødselsdag med en fantastisk fest for tidligere og nuværende kunder den 28. oktober 2023.

Af: Isabella Ravn | Foto:

PRESSEMEDDELELSE FRA KIRPPU APS

Kirppu Loppesupermarked er stolte over at annoncere, at Kirppu Horsens, den 18. butik i kæden, fejrer sin 3-års fødselsdag med en fantastisk fest den 28. oktober 2023. Butikschefen, Anette Nutzhorn, ser frem til at byde nye såvel som tidligere og nuværende kunder indenfor til denne uforglemmelige begivenhed.

Kirppu Horsens har siden sin åbning i 2020 været en hjørnesten i Horsens’ genbrugsscene og har opnået stor popularitet blandt lokalbefolkningen. Butikken er kendt for sin brede vifte af brugte varer, herunder tøj, møbler, elektronik og meget mere, der tilbydes til overkommelige priser. Dette har gjort Kirppu Horsens til et af de foretrukne steder at finde genbrugsskatte i Horsens.

Butikschef Anette Nutzhorn udtaler:

Vi er utroligt glade for at fejre vores 3-års jubilæum her i Horsens. Det har været en fantastisk rejse, og vi ønsker at takke vores skønne kunder for deres støtte og loyalitet i løbet af årene. Denne fest er vores måde at sige tak og give tilbage til lokalsamfundet.

Kirppu Horsens er på nuværende tidspunkt nominerede til prisen “Byens Bedste Service” i Horsens, en anerkendelse af deres dedikation til at yde enestående kundeservice og skabe en venlig og imødekommende atmosfære for alle besøgende.

En af de besøgende, er Kamilla Jeppesen, der har været handlende kunde, i butikken af flere omgange sammen med hendes mor, der er en rigtig loppejæger. Hendes svigerinde og svogers gode oplevelse, med at sælge deres ting i Kirppu Horsens, gjorde at hun nu har valgt at prøve kræfter, som standlejer. Derfor lejer hun stand 144 i Kirppu Horsens. Hun har lejet standen for en periode på 8 uger, og har allerede afholdt de første seks af dem. Hun fortæller:

Det er utroligt sjovt, og det kan sagtens betale sig, at leje en stand, i stedet for, at bøvle salg på fb. Selvom der er lidt arbejde i, at have en stand, så er det arbejdet værd. For pengene kommer virkelig godt igen. Derfor regner jeg også med, at forlænge min periode til fødselsdagen.

Kamilla sælger ud fra alle hjørner og kroge af hjemmet, og hun kan hurtigt skrabe en masse sammen – hun har nemlig 5 børn og en mand. Hun har også et par kreative børn, som sælger hjemmelavede malerier.

Fødselsdagsfesten den 28. oktober 2023 vil være fyldt med sjov, konkurrencer og naturligvis utallige skatte, der venter på at blive opdaget. Alle er velkomne til at deltage i fejringen og få muligheden for at vinde spændende præmier, nyde godt af den gratis fadøl og sodavand – samt gøre brug af fødselsdagstilbuddet på standleje.

Gå ikke glip af muligheden for at fejre Kirppu Horsens’ 3-års fødselsdag med os. Mød op den 28. oktober 2023 og deltag i festlighederne!

Teamet i Kirppu Horsens inviterer indenfor til 3-års fødselsdag. Pressefoto: Kirppu ApS