Skip to main content
10. juni 2024

Jessen Hairstyle i Horsens med i international prisvindende dansk frisørkæde

Jessen Hairstyle på Emil Møllers Gade 24 i Horsens, skifter fra 15. juni 2024 navn til Zoom by Zoom Jessen Hairstyle. Det sker, efter Mette Jessen har besluttet at indtræde i den danske international prisvindende frisørkæde Zoom by Zoom.

Af: Zoom by Zoom Jessen Hairstyle | Foto: Jessen Haircare
PRESSEMEDDELELSE

Jessen Hairstyle i Horsens kommer i fint selskab, når man indtræder i Zoom by Zoom, der vandt Intercoiffure Mondial Best Continental Academy 2019 ved en stor international prisuddeling i Paris. Det nye samarbejde skal være med til at styrke Jessen Hairstyle endnu mere.

Som leder/indehaver har vi hver især enormt mange ”kasketter” på, og ingen kan være lige stærk i alle de opgaver og udfordringer, der er forbundet med at drive og udvikle en succesfuld frisørsalon. Som en del af Zoom by Zoom frisørfamilien er man aldrig alene. Her hjælper og sparrer man med hinanden, og har tætte venskaber på tværs af salonerne, fortæller Mette Jessen.

Kunderne kan godt glæde sig

Hun og de fem øvrige ansatte glæder sig til skiftet.

Det nye samarbejde gør os i stand til hele tiden at følge tidens nyeste trends, styles og teknikker på tæt hold, og ikke mindst integrere det i vores salon til glæde for vores kunder, siger Mette Jessen.

Ideen om at indtræde i Zoom by Zoom er ikke ny.

Det hele startede for et par år siden, hvor vi var på kursus hos Zoom by Zoom, og hvor jeg talte med medindehaver Kristian Mørch Bertelsen. Vi har holdt tæt kontakt siden, og nu har tiden været rigtig for os og Zoom by Zoom til at indgå det her samarbejde, fortæller Mette Jessen, og fortsætter:

Personalet og beliggenheden er den samme, og for vores mange kunder er det business as usual. Vi holder også åbent som vanligt hen over navneskiftet, slår Mette Jessen fast.

Hun åbnede salonen i Horsens for ni år siden.

Det har været en fantastisk rejse, som vi glæder os til at fortsætte i det nye setup, der kommer til at tilbyde vores kunder knivskarpe frisører og stylister, der er opdaterede på alt det nye, og hvor vi fortsat ser frem til at udvikle os til glæde for kunderne i Horsens og omegn. Vi glæder os til at fortsætte udviklingen af vores brand, og værne om det gode renommé, vi har opbygget gennem årene, fortæller Mette Jessen.

Skal være endnu større

Medstifter af Zoom by Zoom kæden, Marianne Henriksen, glæder sig til at byde Jessen hairstyle velkommen.

Vi har et stærkt fokus på at drive gode, succesfulde saloner med top service og høj faglighed. Der er Jessen Hairstyle allerede, og derfor er der også et stort potentiale i salonen. Vores kunder i salonerne betyder alt, og vi er ekstremt stolte over de positive bedømmelser og kommentarer, vi får tilbage på vores tilfredshedsundersøgelser blandt vores kunder, siger Marianne Henriksen, og fortsætter:

Vi ønsker at skabe saloner, hvor alle ansatte kan mærke helt ind i blodet, at de er værdsat, og at vi gennem Zoom by Zoom kan give dem de bedste muligheder for både faglig og personlig udvikling. Vi lægger stor vægt på, at vi skal have det sjovt sammen, og at det aldrig er kedeligt at være en “Zoomie“, påpeger hun.

Zoom by Zoom har i dag saloner i Thisted, Nibe, Fredericia og nu også Horsens. Målet er at have otte saloner i Jylland inden årsskiftet.

Yderligere information:

Mette Jessen, Zoom by Zoom Jessen Hairstyle, tlf. 2712 7205

Marianne Henriksen, medindehaver Zoom by Zoom kæden, tlf. 6071 8393