Skip to main content
2. juli 2024

Hjælp i svære tider: Haughus Gods tilbyder tømning af dødsboer

Midt i en svær tid er der hjælp at hente. Har du mistet et nært familiemedlem, så hjælper Haughus Gods gerne med at tømme dødsboet.

Af: Josefine Lilja | Foto: Pexels

Efter et dødsfald er der mange ting at tage stilling til. Tømning af en afdøds hjem er ofte en hård og uoverskuelig opgave. Derfor står Haughus Gods klar til at udføre en hurtig og effektiv sortering og tømning af dødsboet.

Løfter en byrde med respekt for dine ønsker

Udover at løfte en byrde fra dine skuldre, sørger Haughus Gods for, at din kæres ejendele bliver behandlet med respekt og får lov at leve videre i nye hjem.

Processen starter med, at du kontakter Haughus Gods på tlf. 61 28 71 51, og fortæller lidt om boet og dine ønsker for det. Herefter mødes I og kigger sammen boet igennem. I fællesskab finder I en løsning for, hvad der skal ske med de forskellige ejendele. Og når du/I er klar til det, går Haughus Gods i gang med at tømme boet.

Pris

Det koster ikke noget at få Haughus Gods ud at kigge på boet.

Prisen for tømning af dødsboet afhænger af indholdet. Haughus Gods sælger værdier fra boet videre på deres kræmmermarked i Jelling.

Det kan være, at det går lige op, og at det derfor ikke koster dig noget. Er der store værdier i boet, får du betaling for det. Skal det meste sorteres og afleveres på genbrugspladsen, vil det koste penge. Dette vil I som regel finde ud af under den indledende gennemgang af boet.

Tømning af flytteboer

Haughus Gods tilbyder også tømning af flytteboer. Skal du fraflytte en bolig, hvorfra du ikke skal have alt indbo med? Så hjælper Haughus Gods også gerne med tømning af det resterende. Læs mere om tømningen af boer her.