Skip to main content
5. juni 2023

Hele Horsens varmer op: Fest med på Torvet inden The Weeknd-koncerten

Når The Weeknd gæster Horsens den 14. juni, bliver Torvet forvandlet til en stor festplads med selfie-spots, minidiskotek, quiz og gratis koncert.

Af: Isabella Ravn | Foto:

PRESSEMEDDELELSE FRA HORSENS KOMMUNE

Når The Weeknd gæster Horsens den 14. juni, bliver Torvet forvandlet til en stor festplads med selfie-spots, minidiskotek, quiz og gratis koncert.

Verdensstjernen The Weeknd gæster Horsens som en del af turnéen After Hours til Dawn den 14. juni, og i den anledning holder MÆRK Byen, Horsens Kommunes bylivsindsats en stor warm-up-fest på Torvet i Horsens.

Du kan blandt andet komme til en gratis koncert med Marvelous Mosell, tage en dans og få taget et billede i verdens mindste diskotek i en ombygget telefonsboks og komme til talk og quiz om The Weeknd med radioværterne Kenneth K og Anders Bøtter.

Du kan også tage en selfie ved The Weeknd-flisen i Graven – også kaldet ‘Street of fame’ og i det hele taget opleve den hyggelige stemning i ‘loungen’ på Torvet.

Hele programmet er gratis, og alle er velkomne til at deltage i festen.

Festen begynder klokken 13 og runder af klokken 17.

Se hele programmet her: https://horsensandfriends.dk/the-weeknd-1#forfest-i-midtbyen

Programmet er lavet i et samarbejde mellem Horsens Kommune, Horsens & Friends, Platform K, Bytorv Horsens og City Horsens.

Trafikregulering før, under og efter

En koncert af den størrelse kommer også til at have betydning for trafikken i området omkring Nordstern Arena.

Det betyder blandt andet afspærringer, kontrolposter samt standsnings- og parkeringsforbud både før og under koncerterne for at sikre det bedste flow.

Afspærringerne opsættes på samme måde som ved de nyligt afholdte Harry Styles-koncerter i maj.

Disse veje afspærres i forbindelse med koncerterne:

Den 14. juni klokken 8.00 til den 15. juni klokken 02.00:

Den 14. juni kl. 10.00 til den 15. juni kl. 02.00:

* I ugen op til koncerterne vil der også være en del ekstra tung trafik på Langmarksvej pga. opbygning af scene- og publikumsfaciliteter.

Alle berørte beboere og virksomheder på ovenstående veje har modtaget brev i e-boks om de særlige trafikforhold.

For mere information og spørgsmål omkring trafikforhold for perioden – kontakt Kultur og Eventafdelingen på mail: kultur@horsens.dk eller telefon: 76292300. Telefonen er åben alle hverdage ml. 8-12.