Skip to main content
21. juni 2024

Gør træningstid til kvalitetstid

Gør træningen til en sjov og social aktivitet hos Studio Strong, hvor I kan træne to på samme tid!

Af: Nete Hjort Ploug | Foto: Studio Strong

Gør noget godt for jer selv og hinanden – sammen! Hos Studio Strong kan I træne to personer på samme tid og få kvalitetstid med hinanden, mens I gør noget godt for jeres kroppe.

Tid til træning og sociale relationer 

Måske kniber det med at få tid til at pleje de sociale relationer i en travl hverdag? Desværre bliver socialt samvær ofte nedprioriteret, når kalenderen er proppet med hverdagens gøremål. Det kan også være svært at få prioriteret at holde sin træning ved lige.

I Horsens ligger der et lille hyggeligt studie, hvor I kan slå to fluer med et smæk. Studio Strong tilbyder den effektive træningsform EMS, hvor I får personlig vejledning af indehaver Michella under træningen. På blot tyve minutter kan I vinge træningen af, da træningen intensiveres ved hjælp af elektriske impulser, der stimulerer musklerne.

Tag udfordringen op sammen og tilbring tid med hinanden, mens I træner. Det er muligt at købe et klippekort til ‘makkertræning’, hvor du kan tage din bedste træningsven med i studiet. I kan også gøre brug af en fordelagtig abonnementsløsning eller starte ud med en prøvetime.

Læs mere om EMS og Studio Strong på hjemmesiden, hvor I også kan booke en session.

I finder træningsstudiet på Dalagervej 149 i Horsens.