Skip to main content
4. juni 2024

Gaven til din far der elsker udfordringer, gadgets og træning

Mangler du en gave til din far i morgen? Giv ham en træningssession hos Studio Strong, hvor han kan prøve den innovative træningsform EMS!

Af: Nete Hjort Ploug | Foto: Studio Strong

Giv din far en anderledes og unik træningsoplevelse i Fars dags gave i morgen den 5. juni. En træningssession hos Studio Strong i Horsens, er den ideelle gave til en mand, der elsker at prøve nye ting, udfordringer, teknologi og sundhed. Nu kan han få det hele i én oplevelse!

Derfor er EMS-træning en god gaveidé til Fars dag:
  • Effektivt: På kun 20 minutter får din far en intensiv træning, der styrker hele kroppen. Træningsformen svarer til halvanden times intensiv HIIT-træning eller tre timers almindelig fitness.
  • Innovativ teknologi: For at træne EMS skal man bære den særlige EMS-dragt, der stimulerer musklerne gennem elektriske impulser. Det er en meget innovativ træningsform, der blander god træning med de teknologiske fremskridt.
  • Individuel: Uanset din fars alder, fitnessniveau og eventuelle skader, så kan han træne EMS. Faktisk er træningsformen ideel, hvis din far har en skade eller smerter, da træningsformen skånsomt aktiverer selv meget dybdeliggende muskler, der kan afhjælpe tilstanden.

Book en prøvetime på Studio Strongs hjemmeside eller send en sms til indehaver Michella Sheena på 31 53 71 11 for at aftale et tidspunkt. En prøvetime koster 200 kroner. I kan også gøre en dag ud af det og dele oplevelsen ved at træne sammen. Det koster 300 kroner.