Skip to main content
13. maj 2024

EMS-træning har forandret Michellas liv – Nu hjælper hun andre i Studio Strong

Smerter og tidsmangel fik Michella til at prøve EMS-træning, og det har forandret hendes liv til det bedre. Nu ønsker hun at hjælpe andre i sit træningsstudie Studio Strong i Horsens.

Af: Nete Hjort Ploug | Foto: Studio Strong

Når du træder ind i Studio Strong i Horsens, møder du 41-årige Michella Sheena, der både ejer studiet og er instruktør.  

Træning har altid fyldt meget i Michellas liv, men pga. smerter i sin lænd, var det svært at finde en træningsform, der ikke overbelastede kroppen. Derudover følte Michella, at hun, som mange andre, havde for få timer i døgnet til at prioritere sig selv, og det fik hende til at prøve den effektive træningsform EMS.

Siden har hun ikke kigget sig tilbage, for det skulle vise sig, at EMS er lige den træningsform, der passer ind i et travlt og aktivt liv. På bare tyve minutter bliver kroppen trænet godt igennem uden risiko for at blive overbelastet.  

Michellas mission er at udbrede kendskabet til EMS og de fordele, der er ved træningsformen. Hun tilbyder personlig træning, hvor I sammen finder frem til, hvilke rutiner og øvelser, der passer til dine behov og ønsker. EMS er nemlig en træningsform, der er for og til alle uanset baggrund og niveau. 

Besøg Studio Strong på Dalagervej 149 og mærk på egen krop, hvordan EMS hjælper dig effektivt mod at opnå dine personlige træningsmål.

Læs mere om EMS-træning på Studio Strongs hjemmeside.