Skip to main content
19. september 2023

Den flotte, gamle herregård har fået sin storhedstid tilbage

Ved årsskiftet overtog Comwell Hotels nøglerne til den gamle herregård i Bygholm Park. Nu bydes gæster inden for i fornyede, lækre rammer.

Af: Isabella Ravn | Foto:

PRESSEMEDDELELSE FRA COMWELL HOTELS

Ved årsskiftet overtog danskejede Comwell Hotels nøglerne til den gamle, hvide herregård midt i Bygholm Park i Horsens. Nu er herregården, der de sidste mange år har fungeret som hotel, renoveret fra a til z, og gæsterne bydes inden for i fornyede, lækre rammer. I dag blev den færdige ombygning af hotellet markeret med snoreklip foretaget af Horsens borgmester.

Herregården i Bygholm Park husede i fordomstid både lensgrever og adelige. Nu har den fået sin storhedstid tilbage med en kærlig opgradering af værelser og fællesarealer – alt sammen med stor respekt for den klassiske byggestil og historien, der går helt tilbage til 1313.

Vi overtog Bygholm Park her ved årsskiftet, fordi vi så store muligheder i hotellet – og ikke mindst i Horsens, som vi er meget glade for at være en del af. Vi har fantastiske omgivelser og ligger perfekt placeret midt i Jylland. Vi vil gøre hotellet til et af de bedste af slagsen i området, og derfor har vi nu foretaget en gennemgribende renovering, fortæller Peter Schelde, koncernchef i Comwell Hotels.

Åbent kig til parken  

Ombygningen og renoveringen af Comwell Bygholm Park betyder, at hotellet har fået et nyt indgangsparti, en flot åben reception med masser af lysindfald, et nyt lobbyområde med indbydende bar og flot kig til den omgivende park. Desuden har alle værelser samt restauranten fået en massiv opgradering.

Vi har i den grad åbnet hotellet op. Både i forhold til et nyt indgangsparti, store vinduer og nye udgange til den skønne, grønne park. Men også i forhold til, hvordan hotellet er indrettet. Vi har fx flyttet baren, så den nu ligger i forbindelse med lobbyen og dermed er med til at give mere liv, som gæsterne mærker, så snart de træder ind ad hotellets døre, siger Frederik Jelstrup, hoteldirektør på Comwell Bygholm Park.

Perfekte rammer til møder og konferencer  

Comwell Bygholm Park er unik og helt sin egen, men som på alle andre Comwell-hoteller skal gæsterne tydeligt kunne mærke, at der findes en rød tråd til kædens øvrige hoteller.

Vi har arbejdet med et klassisk udtryk og skandinaviske møbler, samtidig med at vi har indrettet og renoveret i tråd med vores velkendte Comwell-stil. Men det skal også kunne mærkes, at man er på en herregård, og det har vi sørget for, fortæller Frederik Jelstrup og understreger: Jeg synes, vi har skabt de helt perfekte rammer til konferencer og møder – og ikke mindst til de store fester. Åbningen mod parken bidrager til en langt bedre helhedsoplevelse af hotellet, siger Frederik Jelstrup.

På Comwell Bygholm Park kan gæsterne også benytte Comwells velkendte Co-Work-område som arbejdsstation. Det samme kan de lokale borgere fra Horsens eller forretningsfolk på farten – helt uden beregning.

FAKTA  

  • Hotellet inviterer naturen indenfor via store vinduespartier med fantastisk vue over den omkringliggende Bygholm Park.
  • Her finder du de perfekte rammer for teambuilding, walk-and-talks eller blot et hurtigt dagsmøde.
  • Comwell Bygholm Park er også som skabt til større konferencer, events og private selskaber.
  • Værelser og barområde har fået en massiv opgradering, og hotellet har fået nyt indgangsparti.
  • Hotellet ligger centralt placeret i landet fem minutter fra E45 og fem minutter fra Horsens station.
  • På Hotellet finder du 142 værelser, 17 mødelokaler og kapacitet til 600 konferencedeltagere.