Skip to main content
25. juni 2024

Bestil maden til sommerens fester hos GK Catering

Skal du også holde en sommerfest, og kunne du tænke dig at slippe for madlavningen? Lad GK Catering stå for menuen og tilberedningen.

Af: Nete Hjort Ploug | Foto: GK Catering
Madkulturer mødes 

Hos GK Catering kan du bestille mad til dit næste store eller mindre arrangement. Lad dem kreere velsmagende retter til fester, bryllupper og firmaevents, hvor maden skal være et højdepunkt.

GK Catering er kendt for at lave lækre retter, der kombinerer klassisk dansk mad med indehaverens asiatiske rødder. Denne blanding af forskellige madkulturer resulterer i spændende menuer, der byder på både traditionelle danske retter og smagfulde asiatiske og vegetariske alternativer. 

Mad ud af huset til sommerens fester 

Hvis der skal tændes op under grillen til jeres næste selskab eller serveres helstegt pattegris for dine gæster, så kan I bestille lækkert tilbehør som smagfulde salater eller et fiskefad som alternativ til kødretten.

Hos GK Catering finder I også et stort menukort med autentisk mormormad. Byd dine gæster på alt fra velsmagende stjerneskud til nakkesteg med det hele:

Dansk bøf m. kartofler og brun sovs 89 kr.
Flæskesteg m. rødkål, kartofler og brun sovs 99 kr.
Stegt flæsk & persillesauce 99 kr.
Nakkesteg som vildt, hvide kartofler, brun sovs, surt og sødt 99 kr.
Luksusstjerneskud 99 kr.  

Hvis I selv vil stå for at varme maden, koster retterne 70 kr.  

Hvis I ikke finder det, I ønsker på menukortet, så vil GK Catering gerne imødekomme jeres ønsker ved at lave en menu specielt til jer. 

Bestil senest tre dage før, maden skal serveres ved at sende en mail til bestilling@gkcatering.dk eller ringe til 61 94 80 80 for at høre om dine muligheder.
Maden skal afhentes på Ove Jensens Alle 35, 8700 Horsens.

Nedenfor kan I se eksempler på noget af det tilbehør og mormormad, som I kan bestille til jeres næste fest.