Skip to main content

Jailbreak på FÆNGSLET

Er du klar til at give den gas når Jyllands nye rock- og metal-event vender tilbage? I august 2022 blev Jailbreak introduceret og nu vender det tilbage i en festivalsform, der strækker sig over to dage. Glæd dig til en overvældende mængde af heavyrock på scenen og den intense atmosfære bag FÆNGSLETs mure. I år […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Er du klar til at give den gas når Jyllands nye rock- og metal-event vender tilbage?
I august 2022 blev Jailbreak introduceret og nu vender det tilbage i en festivalsform, der strækker sig over to dage. Glæd dig til en overvældende mængde af heavyrock på scenen og den intense atmosfære bag FÆNGSLETs mure.
I år åbnes portene til FÆNGSLET den 11. og 12. august og byder på et stort udvalg af musikalske og kulinariske oplevelser.
Programmet byder på et bredt udvalg af bands, der alle har det til fælles, at de kan levere imponerende riffs. Det bliver en fest, når FÆNGSLET fyldes med tonerne fra hollandske Within Temptation, old school heavy metal fra britiske Saxon, en række klassiske glammetal-hits fra genrens storhedstid med Mike Tramp’s White Lion, højt teknisk niveau inden for dansk rock med Skagrack og tung, melodisk rock fra det unge band Timechild.
Læs mere om Jailbreak her.