Skip to main content

Horsens Holder

Horsens Holder er tilbage med en spændende festuge! Fra den 8. til den 11. juni afholdes dettes års Horsens Holder. Festugen er en tilbagevende begivenhed, som hver sommer byder på koncerter, byvandringer, kunst, workshops, børnefester, foredrag og meget mere. Det er borgere, foreninger og kulturaktører, som står bag arrangementerne. Det er nemlig alle der kan […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Horsens Holder er tilbage med en spændende festuge!
Fra den 8. til den 11. juni afholdes dettes års Horsens Holder. Festugen er en tilbagevende begivenhed, som hver sommer byder på koncerter, byvandringer, kunst, workshops, børnefester, foredrag og meget mere.
Det er borgere, foreninger og kulturaktører, som står bag arrangementerne. Det er nemlig alle der kan være med som aktør, og som har mulighed for at byde ind med forslag, ønsker og bidrag.
Formålet er at skabe en række forskellige oplevelser rundt omkring i hele Horsens Kommune under én fælles paraply, der fremmer fællesskab og oplevelser for hele familien.
På årets program kan man blandt andet opleve fællessang på Præsthøjgården, en koncert med de populære YouTubere Mika & Tobias, et åbent kreativt værksted i Craft Café, en grillfest, Litteratur Jam og meget mere.
Læs mere om Horsens Holder her.